Informació general

Eleccions Municipals

Junts organitza desplaçaments en bus cap a Argelers per assistir als mítings de Carles Puigdemont

Aquest divendres 26 d'abril sortiran busos des de l'estació de busos de Cambrils per a les persones que s'hagin inscrit amb antelació

Per Redacció

Cartell de Junts amb l'anunci dels autobusos cap a Argelers
Cartell de Junts amb l'anunci dels autobusos cap a Argelers | Cedida

Aquest proper divendres 26 d'abril s'enceta la campanya electoral de les eleccions al Parlament del proper 12 de maig. En el cas de Junts la campanya electoral del candidat a la presidència de la Generalitat, Carles Puigdemont, es farà íntegrament des d'Argelers, al Rosselló i és per aquest motiu que aquesta formació política habilita autobusos, assumint el cost del desplaçament, des de les diferents comarques catalanes per traslladar els militants i simpatitzants durant tots els dies de la campanya. Aquest divendres 26 d'abril s'enceta amb el míting per als militants i simpatitzants de la comarca del Baix Camp. La sortida des de Cambrils es farà a les 14 h des de l'estació de busos. Qui hi vulgui anar es pot inscriure al web juntscambrils.cat o bé ho pot fer de manera presencial, demà dia de Sant Jordi, a la parada que el partit muntarà a la plaça de mossèn Batalla.

Després de la comarca del Baix Camp seguiran la resta de territoris catalans; el dissabte 27, el Baix Llobregat i el Barcelonès; el diumenge 28, el Vallès Oriental i Occidental; el dilluns 29, el Maresme; el dimarts 30, les Terres de l’Ebre; el dimecres 1 de maig, la ciutat de Barcelona; el dijous 2, Osona i el Moianès; el divendres 3, el Penedès; el dissabte quatre, un míting central obert a tot Catalunya; el dilluns 6, les comarques centrals; el dimarts 7, Lleida, Pirineu i Aran; el dimecres 8, Tarragona i el dijous 9, Girona.

 

Comenta aquest article