Victòria amb solvència del Cambrils Unió davant l'Ulldecona

Després dels resultats d'aquest cap de setmana, les posicions es comprimeix més al capdavant de la classificació del grup sisè de la Segona Catalana

Imatge del partit entre el Cambrils Unió i l'Ulldecona
Imatge del partit entre el Cambrils Unió i l'Ulldecona | Juan Antonio Dorado

Futbol                            Segona Catalana                            Grup 6

Cambrils Unió 3 - Ulldecona 1

Alineació: Alejo, Guti, Marquinhos, Madero (Cruañes m.57), Aleix Llobet, Gito (Ivan Ramos m.80), Igor (Sergi Roca m.80), Eudald, Richard (Aaron m.73), Yoel Silva (Walid m. 51) i Javi Perez.

Gols: 1-0 m. 17 Aleix Llobet; 2-0 m. 19 Yoel Silva; 3-0 m. 52 Gito; 3-1 m. 74 (p.)

Targetes: grogues a Yoel Silva, Alejo, Javi Perez i Walid.

Després dels resultats d'aquest cap de setmana, les posicions es comprimeix més al capdavant de la classificació del grup sisè de la Segona Catalana. En aquests moments hi ha fins a vuit equips separats per tan sols vuit punts. El Cambrils està molt ben posicionat per accedir al play off, ja que es troba situat en el cinquè lloc i a tan sols cinc punts del primer, el Camarles.

Pel que fa al partit d'aquest passat dissabte a la tarda, es van poder veure diferents fases en les quals el Cambrils va practicar un futbol excel·lent, gairebé el millor de la temporada i, sens dubte, el resultat final podria haver estat més ampli. A la primera meitat, tot i que es va veure molt de joc a la zona mitja, les encertadas transicions de pilota del Cambrils van donar un resultat positiu i al minut 17, una passada d'Eudald a la dreta cap a Aleix Llobet significava el primer gol després que aquest jugador xutés junt al pal dret. Tan sols dos minuts després, Gito feia una pasada llarga pel centre a Yoel Silva i aquest aconseguia marcar de xut ras a l'esquerra.

Al començar el segon temps, al minut 52, Gito, d'esperó, posava el 3 a 0 en el marcador com a culminació d'un atac per l'esquerre amb centrada de Marquinhos. Fins el minut 68 l'Ulldecona no feia el primer xut a porta, i a partir d'aquest moment l'equip va avançar línies. Però el Cambrils es defensava bé i tan sols va passar per dues situacions de perill. Al minut 74 Marquinhos va fer caure un devanter de l'Ulldecona dins l'àrea i l'àrbitre va xiular penal. L'Ulldecona va aprofitar la pena màxima per posar el 3-1 al marcador. En el tram final del partit Walid, al contraatac, va disposar de dues claríssimes ocasions per fer pujar el marcador.

El Cambrils Unió jugarà al camp de l'Ampolla, aquest proper dissabte a la tarda.