El Cambrils Unió B remunta i s'endú els tres punts de Camp Clar

A quatre partits pel final de temporada, els de Jurado lluiten per acabar a la part alta de la classificació

Equip titular del Cambrils Unió B en el partit davant el Camp Clar At
Equip titular del Cambrils Unió B en el partit davant el Camp Clar At | Cedida

Futbol               Tercera Catalana                          Grup 16

Camp Clar At. 1 - Cambrils Unió B 2

Gols: 1-0 m. 44; 1-1 m. 79 Clavero; 1-2 m. 86 Lioy

Targetes: cap

Alineació: Figo, Lluís Garcia, Pau Moreno (Ivan Martínez m. 59), Álex Guinovart (Manuel m. 69), Cristian, Clavero, Pol Gutiérrez (Piccini m. 83), Lucas, Moha (Walter m. 46), Jonathan Fortuny i Pol Juncosa (Lioy m. 69)

Nova victòria per la mínima del Cambrils Unió B, segona consecutiva. Aquesta vegada va ser a casa del Camp Clar d'on va endur-se els tres punts després d'un partit igualat que es va haver de remuntar en el darrer quart d'hora.

El filial cambrilenc va tenir el domini de la pilota durant tot el partit, però no va estar encertat de cara a porteria. Els tarragonins, per la seva part, van esperar les seves oportunitats al contraatac i a pilota aturada. Miguel va tenir una ocasió molt clara, sol davant el porter, que no saber embocar i, just abans del descans, el Camp Clar s'avançava en una contra.

A la segona part, el Cambrils va seguir buscant el gol de l'empat amb la mateixa dinàmica que al primer temps, combinant amb tranquil·litat. Els locals, però, estaven segurs i contundents al darrere, esperant la seva oportunitat per sentenciar. Quan faltaven vint minuts, el míster cambrilenc, Juan Manuel Jurado, va posar defensa de tres per sumar un home més a l'atac. El Camp Clar, que no tenia molta banqueta, no va poder reaccionar a aquests canvis i la diferència en la frescor dels jugadors es va notar.

Al minut 79 per fi va arribar el gol del Cambrils. Una passada de Manolo a l'espai va servir perquè Miguel marqués de vaselina, fent el 1-1. Els blaus van tirar-se amunt als darrers minuts buscant la victòria i la recompensa va arribar al minut 86, en una bona jugada combinativa en la qual Walter posava la passada enrere perquè Cristian marquès el gol de la victòria. Els darrers minuts els cambrilencs van tornar a la defensa de quatre per aguantar el darrer tram.

Aquesta victòria manté el Cambrils Unió B en la lluita a la part alta de la taula, que està molt ajustada. A falta de quatre partits, els de Jurado són sisens amb 47 punts i lluiten per mantenir-se de mitja taula cap amunt amb Salou UD i Astorga CE, que també han guanyat aquesta jornada. En el proper partit, els cambrilencs reben el Tarragona FC.