Esports

Bàsquet

El Cofran 95 CB Cambrils es retroba amb la victòria amb un festival de triples davant del CB Balaguer

L'encert ofensiu des de la línia de triples va marcar el partit disputat ahir al migdia al Palau Municipal d'Esports

Per Redacció

Un moment del partit entre el CB Cambrils i el CB Balaguer disputat ahir al migdia
Un moment del partit entre el CB Cambrils i el CB Balaguer disputat ahir al migdia | Berta Ruiz

Bàsquet

Segona Catalana - Fase Prèvia 1

Cofran 95 CB Cambrils 74 - CB Balaguer 67

Alex Rodríguez (18), Raul Martínez (6), Oscar Font (3), Enric Maduell (8) – Pau Papasseit (9), Pablo Rodríguez, Joan Berengué (13), Pere Tost (7), Marc Duran (2), Roger Audi (3), Rubén Molina (5).
13 Triples (3 A. Rodríguez, 3 Papasseit,  2 Martínez, 3 Berengué, 1 Tost, 1 Font). 11/17 Tirs lliures.  23 faltes personals.  Eliminats: Molina.
Parcials: 24-28 / 11-11 / 19-5 / 20-23

El COFRAN 95 CB Cambrils masculí es va retrobar amb la victòria davant de la seva afició contra el CB Balaguer, ahir diumenge al migdia, amb un festival de triples.
El primer període va començar amb molts dubtes per part dels locals i els de Balaguer ho van saber aprofitar posant-se per davant en el marcador en els 5 primers minuts, 7-16. Tot i això, gràcies a una ratxa de tres triples consecutius, els locals empataven el partit a 16 punts. Aquest quart va estar marcat per l’encert des de la línia de 6,75. Els blaus van convertir sis triples, per cinc triples dels visitants, acabant amb un 24-28 desfavorable. El segon quart va estar marcat per la defensa, ja que cap dels dos equips aconseguia imposar el seu ritme i es va mantenir la distància. Amb un parcial de 11-11, es va arribar al descans amb 35-39 pels de Balaguer.
En la represa els jugadors cambrilencs van sortir més endollats en defensa, no deixant opcions fàcils als visitants i, amb un parcial de 6-0 en els tres primers minuts es posaven per davant en el marcador per primer cop (41-39). I, amb un altre parcial en els darrers 5 minuts per 13-5, els cambrilencs aconseguien obrir una escletxa de 10 punts per iniciar l’últim període amb certa tranquil·litat.
El darrer quart va tornar a estar marcar per l’encert ofensiu dels dos equips. Els visitants no volien donar el partit per perdut, però els blaus van saber controlar el ritme de joc. Tot i perdre el parcial per 20-23, la victòria es va quedar a Cambrils per 74-67.

El proper partit del COFRAN 95 CB Cambrils serà a domicili, el proper diumenge 28 d’abril a les 12 hores a la pista del Manyanet Reus A.

 

Comenta aquest article