Cultura

Concert

Les Testarudes i Tito Ramírez ofereixen el concert més energètic de la Mostra de Jazz i Blues (conté galeria fotogràfica)

La sala de l'Ateneu Juvenil, que es va estrenar, ahir, com a nou espai dins aquest cicle de concerts, va enregistrar una molt bona entrada

Per Lluís Rovira i Barenys

Les Testarudes, ahir, a l'escenari de l'Ateneu Juvenil
Les Testarudes, ahir, a l'escenari de l'Ateneu Juvenil | Lluís Rovira i Barenys

La sala de l’Ateneu Juvenil es va estrenar, ahir a la nit, com a nou espai dins la programació de la 16à Mostra de Jazz i Blues de Cambrils. I ho va fer acollint la proposta musical de Les Testarudes i de Tito Ramírez, davant un públic que va respondre i va permetre enregistrar una molt bona entrada al recinte.

Van encetar el concert Les Testarudes, amb els seus ritmes ska, reggae, rocksteady, i soul. Amb la seva proposta de fer “unes bones ballaruques” van aconseguir encomanar la seva energia des de dalt de l’escenari a un públic molt entregat . Ara fa gairebé un any, a meitats del mes de maig de 2023, les Testarudes ja havien actuat a Cambrils, al parc del Pescador, en el que era el seu segon concert després de la seva estrena, pocs dies abans, a Sant Boi de Llobregat. Ahir tornaven a actuar a Cambrils després d’un any ple d’actuacions per tota Catalunya i en el que era un dels darrers concerts amb el seu primer repertori. Aquest proper mes de maig i en el marc de la FIM de Vila-seca, concretament el divendres 17 de maig, les Testarudes estrenaran el seu nou directe amb un repertori completament diferent i en el que ja s’inclouran temes propis del grup. Ahir, els seus fans, de totes les edats, van xalar de valent amb les “nou ties xulíssimes” i la seva proposta musical i les seves ganes de festa.

El músic madrileny, Tito Ramírez, al capdavant de la seva formació, va agafar el relleu per oferir una música força diferent, al ritme de soul,rhythm and blues i boogaloo. Tito Ramírez va aparèixer a l’escenari amb el seu habitual antifaç i cobert amb una capa i va anar desgranant el seu repertori que l’han situat en un lloc molt destacat dins aquest gènere i d’ençà de la seva irrupció dins el panorama musical, ara fa vuit anys.

Comenta aquest article

Galeries relacionades