Esports

Rem

Tres podis dels Vogadors Vent d'Estrop a la classificació final de la Lliga catalana de Llaüt Mediterrani

El passat diumenge es va disputar la darrera regata al Canal Olímpic de Catalunya

Per Redacció

Les vogadores Absolut Femení van finalitzar la regata en segona posició
Les vogadores Absolut Femení van finalitzar la regata en segona posició | Cedida

El passat diumenge es va disputar la darrera regata de la Lliga catalana de Llaüt Mediterrani al Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels, en la que els Vogadors hi participaven en quatre categories, veterana i absoluta, tant masculí com femení. La regata tenia el format habitual de mànegues classificatòries i finals i els Vent d’Estrop es van en dur una victòria, dues segones posicions i una setena.

A primera hora es van disputar les mànegues classificatòries de la categoria veterana, en la qual la tripulació femenina va fer la novena posició, de manera que es va classificar per la final C. Un cop allà va poder millorar la posició final passant a ocupar la setena posició. Amb aquest resultat, els Vogadors finalitzen la Lliga en novena posició en la categoria Veterà femenina.

Tripulació Veterà Femenina (Foto: Cedida)

 

Per la seva part, el veterà masculí es va classificar per la final A fent el segon millor temps de tots els participants. A la final, però, es van imposar a Rem Badalona i AVBM Torredembarra acabant en primera posició. Amb aquesta primera posició no va ser suficient per guanyar la Lliga i els Vogadors, en categoria veterà masculí, es van quedar amb la medalla de plata a només dos punts del Club Rem Badalona.

Veterà Masculí dels Vent d'Estrop competint al Canal Olímpic (Foto: Cedida)

 

Dos plates en categoria absoluta

En categoria absoluta, els Vent d’Estrop van aconseguir també uns bons resultats atès que tant l’equip masculí com el femení es van poder classificar per la final A. Les noies van fer una regata de menys a més a la final, podent acabar en segona posició just a l’entrar a meta per davant de Rem Santa Cristina. Les cambrilenques finalitzen la Lliga per darrere del Santa Cristina –tot i que empaten a punts– i s'emporten el bronze.

Per la seva part, la tripulació masculina, en una regata molt disputada, també van finalitzar en segona posició per darrere de Rem Mataró. A la classificiació final de la Lliga també han estat segons per darrere dels mataronins.

L'Absolut Masculí va finalitzar la regata en segona posició (Foto: Cedida)

 

Lliga molt competida

Els tècnics del club han mostrat la seva satisfacció pels resultats aconseguits a la Lliga atès que les tripulacions han demostrat ser competitives durant tota la competició i han estat sempre disputant la victòria final, llevat del veterà femení, que no han pogut completar totes les regates amb un equip amb moltes noves incorporacions.

A partir d’aquest moment, totes les tripulacions inicien la preparació del Campionat de Catalunya de Llaüt que es disputarà el proper 11 de maig a Deltebre i que significarà la finalització de la temporada 23-24.

Comenta aquest article