Camp

Promoció

Reus es posiciona com a Capital del Vermut amb un gran esdeveniment al centre de Madrid

A l'acte hi va haver una degustació i la presentació de la iniciativa "Reus capital del Vermut"

Per Redacció

D'esquerra a dreta: la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, la presentadora i humorista Eva Soriano i l'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita
D'esquerra a dreta: la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, la presentadora i humorista Eva Soriano i l'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita | Cedida (Ajunt. de Reus)

La ciutat de Reus es va posicionar, ahir a la tarda, com la Capital del Vermut des del 1892 amb un gran esdeveniment promocional que es va dur a terme a la terrassa de l'Hotel Emperador, a la Gran Via, de Madrid. L'acte, que va comptar amb l'assistència de més de 200 persones, va començar amb una recepció dels assistents, seguit d'una degustació del còctel fet amb Vermut Rosé.

L'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, van presentar la ciutat de Reus davant dels assistents i després es va fer la presentació de "Reus capital del Vermut" per part del sommelier reusenc especialitzat en Vermut, Marc Niubó. Més tard, la coctelera Raquel Espolio, que encapçala actualment uns dels speakeasy de moda a Madrid, va fer una demostració de còctel de Vermut de Reus amb les seves dues varietats. Finalitzada la demostració dels còctels es va iniciar un aperitiu i espai networking pels assistents. 

L'acció de promoció de la ciutat de Reus es va dur a terme davant d'un nombrós públic, el 70% del qual correspon a mitjans de comunicació de la capital estatal i, la resta, representants del sector de la restauració, molt importants pel posicionament de la capital del Baix Camp com a punt de destinació important pel sector enoturístic i gastronòmic. Reus va fer gala, per tant, de la riquesa turística i cultural de la ciutat davant d'uns sectors de professionals que en poden ser prescriptors, entre els quals hi va ser present la popular humorista i presentadora de televisió, la reusenca Eva Soriano.  

A dalt, un moment de la presentació de "Reus capital del Vermut" i, a sota, la demostració de cocteleria (fotos: Cedides/Ajunt. de Reus)

 

Comenta aquest article