Handbol

El CH Cambrils pateix la superioritat del CH Igualada

Els cambrilencs van perdre per nou gols casa dels igualadins i es mantenen en el dotzè lloc de la classificació

El CH Cambrils va jugar contra el CH Igualada a casa a finals del passat novembre | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana – Primera Fase B

CH Igualada 38 - CH Cambrils 27

Derrota de l'equip sènior del CH Cambrils al seu desplaçament a Igualada, en un partit sense cap opció per a l'equip cambrilenc, que va tindre un bon inici de partit al minut 15, on perdia 8 a 6. Però, a partir d'aquest moment, l'Igualada va estar molt encertat amb els contraatacs i va castigar a l'equip visitant, arribant a la mitja part amb una diferència de 8 gols (21 a 13).

La segona part va continuar en la mateixa tònica, amb la superioritat dels igualadins però amb una petita reacció dels cambrilencs, que van aconseguir reduir l'avantatge a 5 gols. Però, de nou, els locals van intensificar el joc i van es van emportar la victòria clarament.

El CH Cambrils ocupa la dotzena posició de la classificació. El proper partit serà aquest dissabte a les 18 hores contra el BM Granollers.