Esports

Hoquei patins

Contundent derrota del Cambrils CH a la pista de l'Horta

A l'encert inicial de l'equip barceloní s'hi va sumar un arbitatge nefast pels interessos dels cambrilencs

Per Redacció

Imatge del partit d'anada entre el CH Cambrils i l'UE Horta
Imatge del partit d'anada entre el CH Cambrils i l'UE Horta | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei patins

Segona Catalana - Grup A

Unió Esportiva d'Horta 9 - Cambrils CH 2

El partit va començar de cara pels interessos de l'Horta ja que els dos primers xuts que van anar a porteria van ser gol tots dos, l'un al minut 1.20 de partir i l'altre al 2.40. Al Cambrils no se’l veia còmode a la pista i al minut 7.30 els locals aconseguien marcar el seu tercer gol. El Cambrils va començar a entrar al partit amb un canvi defensiu, arribant un bon grapat de vegades clares a la porteria contrària i fent quatre pals però a 6.24 pel descans, Roger rebia una blava més que qüestionable, que Felipe aturava. A falta de 5 segons, l’Horta feia el quart gol.

A la segona part, el Cambrils va anar amb decisió a treure un resultat positiu i va pujar línies. Així, al minut 1.40 Javier feia el 1r i 40 segons després Pere posava els visitants dins del partit quan feia pujar el 4 a 2 en el marcador. En aquells minuts es veia molt clara la remuntada, amb un Horta desaparegut a la pista i el Cambrils amb opcions de gol. Però, al minut 9 i 10 segons, els locals feien dos gols que van acabar d’enfonsar el Cambrils. A això s'hi ha de sumar un altre arbitratge més que qüestionable, com tots els partits que el Cambrils ha jugat a Barcelona ciutat. Un arbitratge que va acabar de treure el Cambrils del partit.

Així doncs, al 16.40 de la represa, l’Horta aprofitava la 10a falta del Cambrils per fer el 7è gol i minut i mig després queia el 8-2. A 6 minuts pel final, Javier rebia una blava després d’encarar-se amb un jugador que li havia deixat anar un cop de colze sense que l’arbitre “veiés” la primera acció. Camon va parar la directa i l’àrbitre li va treure blava perque el mateix jugador de l’Horta que l’havia xutat va caure fora de l’àrea al disputar una bola amb Marcel. Amb els nervis de la situació, l’arbitre va expulsar al delegat del Cambrils, que ja va acabar el partit amb 3 jugadors i va veure com els locals encara feien més ferida fent el 9è gol.

Aquest proper cap de setmana el Cambrils CH jugarà contra el Club Patí Vilanova.

Comenta aquest article