Informació general

Eleccions europees

Les llistes electorals de les europees es poden consultar del 22 d'abril al 29 d'abril a l'Ajuntament

El servei s'oferirà des del Departament de Secretaria, presencialment o telefònicament

Per Redacció

Imatge de les votacions, durant les passades eleccions europees, l'any 2019
Imatge de les votacions, durant les passades eleccions europees, l'any 2019 | Lluís Rovira i Barenys

Del dia 25 al 29 d’abril de 2024, ambdós inclosos, es podran consultar les llistes electorals i presentar reclamacions, si és el cas. El servei de consulta es farà al Departament de Secretaria de l’Ajuntament presencialment o telefònicament al número 977 79 45 73, en horari d’atenció al públic (de 8h a 14h els dies laborables).

Els electors i les electores que disposin d'un certificat electrònic acceptat segons la relació publicada a la seu electrònica de l'INE, també poden realitzar la consulta de les seves dades a través d'internet al següent web.

És important consultar les dades del Cens Electoral per detectar possibles errors i poder exercir el dret de votació en les properes eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny. El cens electoral de les eleccions al Parlament Europeu es va tancar en data 1 de febrer de 2024 amb les variacions tramitades fins el 30 de gener de 2024.

L’exposició al públic de les llistes electorals per les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig ja es va realitzar entre els passats dies 25 de març i l’1 d’abril.

Comenta aquest article