Esports

Tir olímpic

L'equip de l'escola del Club de Tir Olímpic Cambrils competeix a la XI edició de la Lliga Bori de Joves Promeses

Els esportistes del club cambrilenc van participar a les categories determinades al calendari de l'any 2023 per acabar-lo ja que havia quedat pendent des de l'any passat

Per Redacció

Equip de l'escola del Club de Tir Olímpic Cambrils
Equip de l'escola del Club de Tir Olímpic Cambrils | Cedida

El passat diumenge es va disputar la XI edició de la Lliga Bori de Joves Promeses al club Tir Esportiu de Barcelona. En aquesta ocasió i per un problema aliè als esportistes, va tenir lloc la final corresponent a l'any 2023. L'equip del Club de Tir Olímpic Cambrils, format pels joves més destacats de l'escola, es va desplaçar a la competició disputada a les instal·lacions d'uns dels clubs més grans de l'Estat i d'Europa. Aquest club compta amb 16 llocs de tir a la galeria de 10 metres per a aire comprimit i unes zones socials excel·lents. Els participants van gaudir d'un clima calorós.

A destacar que, en aquesta competició, els esportistes cambrilencs van poder lluir el nou uniforme oficial del club: un xandall de colors blaus amb l'escut a la part frontal i amb les inicials CTO Cambrils a la part del darrere. Els esportistes del club cambrilenc van participar a les categories determinades al calendari de l'any 2023 per acabar-lo ja que havia quedat pendent des de l'any passat.

Comenta aquest article