Esports

Recepció

L'Ajuntament de Cambrils reconeix al jugador de bàsquet cambrilenc Jordi Ruiz Cabré

L'esportista va guanyar, fa unes setmanes, el campionat estatal de seleccions autonòmiques amb la selecció catalana

Per Redacció

Jordi Ruiz Cabré amb l'alcalde i la regidora d'Esports, ahir a l'Ajuntament de Cambrils
Jordi Ruiz Cabré amb l'alcalde i la regidora d'Esports, ahir a l'Ajuntament de Cambrils | Cedida

L'Ajuntament de Cambrils va felicitar, ahir dilluns, al jugador de bàsquet cambrilenc Jordi Ruiz Cabré. L'alcalde, Alfredo Clúa, i la regidora d'Esports, Camí Mendoza, van rebre a l'esportista d'11 anys després d'haver guanyat la medalla d’or amb la selecció catalana de basquet mini al campionat estatal de Seleccions Autonòmiques d'aquesta categoria, disputat a San Fernando (Cadis) del 23 al 27 de març.

L’acte de reconeixement també va comptar amb la presència dels regidors Enric Daza, Gemma Balanyà i Jordi Barberà. Durant la recepció, l'esportista, acompanyat de la seva família, va explicar com va passar de jugar al Club de Bàsquet de Cambrils al Barcelona i com s’organitza per assistir als entrenaments, així com va viure el campionat i la victòria.

El cambrilenc està jugant la seva primera temporada amb l’infantil masculí de primer any del Barça. En el campionat estatal de seleccions autonòmiques va formar part de la selecció catalana i va ser un dels jugadors més destacats de la final, amb 24 minuts sobre la pista i vuit punts decisius per guanyar el partit.

La temporada passada, abans de jugar amb el Barça, Jordi Ruiz jugava amb l’aleví del CB Cambrils però ja s’entrenava amb l’equip de preinfantil (dos anys més grans que ell). A més, també va ser escollit per jugar amb el campionat estatal amb la selecció catalana, que va aconseguir la medalla de plata.

 

Comenta aquest article