Esports

Futbol

El Cambrils Unió empata al camp del Remolins Bítem després de remuntar un 0 a 2 en contra

L'equip cambrilenc ocupa el sisè lloc de la classificació a tan sols tres punts d'ocupar plaça per jugar la promoció

Per Ferran Tuset

Imatge del partit disputat al camp del Remolins-Bitem
Imatge del partit disputat al camp del Remolins-Bitem | Ferran Tuset

Futbol                   Segona Catalana                       Grup 6

Remolins Bítem 2 -  Cambrils Unió 2

Alineació: Alejo, Roca (Carlos m.46), Guti (Richard m.46), Marquinhos, Madero, Aleix Llobet, Edu Sosa (Erik m.46), Gito, Eudald (Aaron m.86), Igor (Cruañes m.86) i Javi Pérez.

Gols: 1-0 m. 21; 2-0 m. 29; 2-1 m. 55 Gito; 2-2 m. 56 Gito.

Targetes: grogues a Edu Sosa, Madero, Carlos, Erik i Josu.


Queden pocs partits per a l'acabament de la lliga, vuit, i el Cambrils Unió, després de l'empat a dos gols al camp del Remolins Bítem d'aquest cap de setmana, queda situat en el sisè lloc, a tan sols tres punts d'ocupar plaça per jugar la promoció.
En el partit que va disputar al camp del Remolins, ahir a la tarda, s'han de diferenciar clarament cadascuna de les dues parts. La primera, totalment perduda pel Cambrils ja que es va trobar totalment descol·locat sobre la gespa, i no va ser capaç de xutar entre els tres pals en cap ocasió i encara menys crear cert perill. Per contra, el Remolins va aprofitar una pilota mal rebutjada per marcar el primer gol, al minut 21, i tan sols vuit minuts després aconseguia el segon, després que el colegiat no xiulés una clara falta sobre un defensor cambrilenc.
A l'inici del segon temps, Puerto va fer tres canvis que van donar un altre aire a l'equip, a més de recol·locar els altres jugadors. Va ser una llàstima no poder donar el tomb el marcador ja que el Cambrils Unió va dominar completament al Remolins i a part dels dos gols va disposar de fins a cinc clares ocasions per a marcar. Els dos gols del Cambrils Unió els va aconseguir el pitxitxi Gito (ja en porta 22 de marcats). El primer, molt significatiu, a centre d'Aleix Llobet l'introduia a l'esquerra i sense parar amb el pit, i el segon, després d'un atac pel centre que la defensa que el porter local no va encertar a rebutjar. Gito va aprofitar per marcar de xut ras i pel centre.

El Cambrils Unió jugarà aquest proper dissabte, a casa, davant l'Ulldecona, equip que es troba empatat a punts amb els cambrilencs.

Comenta aquest article