El Cofran 95 CB Cambrils femení cau contra el Manyanet Reus en una partit competit

Les cambrilenques van posar-se per davant en el marcador en alguns moments, però el resultat es va decantar a favor de les visitants

Jugada del Cofran 95 CB Cambrils femení en el partit disputat diumenge a la tarda | Cristina Sierra

Primera Territorial

Cofran 95 CB Cambrils 53 – 60 Manyanet Reus

Parcials: 11-17 / 15-10 / 14-17 / 13-16

El Confran 95 CB Cambrils Femení va caure per set punts de diferència davant les segones de la lliga, el Manyanet Reus. El primer quart va ser complicat per les cambrilenques, que van veure com les rivals feien tres triples marcant una diferència de sis punts.

Al segon període, les locals van aconseguir reduir la diferència, mantenint els últims tres minuts de la part a les del Manyanet sense punts i aconseguint encistellar tots els tirs lliures del quart. Així, es van posar només un punt per sota a l'arribar el descans.

El tercer quart va estar molt competit. Les del Cambrils es van posar per davant per primera vegada en el partit (37-36), però l'alegria no va durar gaire i les reusenques van agafar la inciativa al final del període. En el darrer temps, les cambrilenques van tornar a retallar distàncies, col·locant-se a a un punt de diferència a falta de dos minuts per finalitzar el partit. Dues faltes inoportunes i una errada defensiva, però, van acabar decantant el marcador cap a les visitants per 53-60.