El FC Cambrils empata a casa en un partit boig contra el Bonavista

L'encontre va estar a punt de suspendre's per la tensió entre jugadors i aficionats, però finalment es va saldar amb un 4-4

Imatge del partit entre el Bonavista i el FC Cambrils
Imatge del partit entre el Bonavista i el FC Cambrils | Andreu Dalmau

Partit boig el que es va viure el passat dissabte al Camp de Futbol Municipal 3. El Cambrils CF rebia el Racing CF Bonavista B, equip de la part baixa, i l'encontre va estar ple d'emocions. Els cambrilencs van començar guanyant amb un gol al quart d'hora i, al minut 25, Adriano marcava el 2-0.

Tot semblava de cara pels cambrilencs, però, abans del descans va arribar el 2-1 i, de penal per unes mans desafortunades, el Bonavista va marcar el 2-2. Per sort, el Cambrils va marcar el 3-2 a dos just abans del descans per donar tranquilitat.

Si a la primera part el partit ja estava emocionant, a la segona es va tornar boig. La tensió entre jugadors va anar pujant, entre el joc dur i els desqualificatius cap a futbolistes i l'àrbitra. Aquesta, que va rebre tot tipus d'improperis per part d'afició visitant i futbolistes dels dos equips, va arribar a suspendre el partit en un moment, després del 3-3, en que va haver-hi una tangana amb gent de la graderia implicada i tot.

Finalment, el partit es va reprendre, sorprenentment, perquè les espurnes saltaven en cada falta. De fet, un jugador del FC Cambrils va acabar expulsat per agressió. Amb un menys sobre el camp, els cambrilencs van aconseguir marcar el 4-3 a pocs minuts del final i, quan ja semblava que el partit estava vist per sentència, el Bonavista va marcar i els punts es van repartir. De camí als vestidors, encara va haver temps de que jugadors i graderia s'enfrontessin amb improperis de tot tipus.

Amb aquest punt, el FC Cambrils es troba desè a la classificació amb 31 punts. La jornada vinent, el FC Cambrils visita el camp del Vilaseca CF.