Futbol sala

El Laguna cau a la pista del Castellvell, un dels primers classificats

Els cambrilencs es compliquen la vida: a falta de cinc partits per disputar-se només es troben dos punts per sobre del descens

Imatge del partit d'anada entre el CFS Laguna i el CF Castellvell
Imatge del partit d'anada entre el CFS Laguna i el CF Castellvell | Andreu Dalmau

Derrota contundent del CFS Laguna a la pista d'un dels primers classificats del grup, el CF Castellvell, que no va donar cap opció als cambrilencs. Els locals es van avançar per partida doble al minut 4 i al minut 8 ja guanyava per 3-0.

El domini no va ser aturat pel gol del Laguna al minut 13, ja que el Castellvell va seguir marcant fins arribar al descans amb un marcador de 5-1. En tornar dels vestidors no aixecarien el peu de l'accelerador i marcarien el 6-1 i també el 7-1 en cinc minuts. A partir d'aquí, els de Castellvell es van deixar anar i el Laguna va aprofitar per maquillar una mica el resultat.

Al minut 32 marcava el 7-2 i, poc després, tornava a marcar. Si els jugadors cambrilencs van tenir l'esperança de remuntar, el Castellvell va trencar amb totes sentenciant amb el 8-3 al minut 36. Tot i així, el Laguna encara va tenir temps de marcar dos gols més de consolació.

Després d'aquesta derrota, el Laguna es troba només dos punts per sobre del descens, ja que el Montblanc, equip immediatament darrere seu, ha guanyat aquesta jornada. Aquest cap de setmana, el Laguna rep a l'Alforja en un partit corresponent a la jornada 17.