El Cambrils Unió B perd al camp del Salou UD i s'allunya definitivament de les opcions d'ascens

Un arbitratge dubtós va frustrar als jugadors i tècnics del filial cambrilenc que, tot i fer una mala primera part, va estar a punt de remuntar a la segona

Equip titular del Cambrils Unió B en el partit davant el Salou UD
Equip titular del Cambrils Unió B en el partit davant el Salou UD | Cedida

Tercera Catalana – Grup 16

Salou UD 3 – Cambrils Unió B 2

Gols: 1-0 m. 23; 2-0 m. 30; 2-1 m. 60 Walter; 3-1 m. 80; 3-2 m. 84 Pol Gutiérrez

Targetes: grogues a Clavero, Manuel, Lioy, Pol Gutiérrez, Lluís Garcia i el míster Juanma Jurado

Alineació: Figo, Lluís Garcia, Pau Moreno (Pol Gutiérrez m. 65), Marc, Lioy (Jonathan Fortuny m. 65), Cristian, Clavero, Manuel (Ivan Martínez m. 81), Lucas (Álex Guinovart m. 65), Pol Juncosa (Aleix Costa m. 77) i Walter

El Cambrils Unió B va caure en el derbi de la Costa Daurada al camp del Salou UD. Els cambrilencs van jugar una molt mala primera part i, tot i que a la segona van canviar el xip, l'arbitratge dubtós en molts moments va frustrar els jugadors i els tècnics.

El filial cambrilenc no va sortir bé al partit. L'encontra estava igualat, però els salouencs van anar de menys a més i el Cambrils va començar a patir sense la pilota. Al minut 23 va arribar el primer gol dels locals i això va desmoralitzar els jugadors de Juan Manuel Jurado. Set minuts després arribava el segon i, amb aquesta diferència en el marcador, els jugadors marxaven al vestidor.

A la segona part, els cambrilencs van canviar l'actitud i van anar a pel partit. El 2-1 va ser obra de Walter que, després d'una bona jugada individual, va enviar la pilota al fons de la xarxa. El gol va animar als cambrilencs i, amb el rival aculat i demanant l'hora, arribaria la mala sort. Un jugador del Cambrils rellisca dins de l'àrea pròpia i toca la pilota amb la mà. “M'hagués agradat veure si haguessin xiulat aquest penal a l'altra àrea...”, lamentava Jurada que, després del partit, es mostava frustrat amb els arbitratges que ha estat rebent l'equip darrerament. El Cambrils no va llançar la tovallola i va marcar el 3-2 al minut 84, però el gol de l'empat no va arribar.

Després d'aquesta derrota –la tercera en quatre partits–, el Cambrils Unió B se situa sisè a vuit punts del primer classificat, allunyant-se gairebé de manera definitiva de les opcions d'ascens a falta sis jornades. A la pròxima jornada, els de Jurado reben el Racing Club Bonavista.