El poc encert en els tirs lliures aboca el Cofran 95 CB Cambrils a la derrota davant el Bàsquet Teresianes

Ruben Molina, lluitant sota la cistella
Ruben Molina, lluitant sota la cistella | Andreu Dalmau

Bàsquet                       Segona Catalana                     Fase Prèvia 1

Cofran 95 CB Cambrils 52 –  Bàsquet Teresianes 58

Alex Rodríguez (12), Raul Martínez (4), Òscar Font (8), Roger Audi (2), Enric Maduell (4) – Pau Papasseit (6), Pablo Rodríguez, Joan Berengué (8), Pere Tost (2), Marc Duran (2), Rubén Molina (4).

6 Triples (2 A. Rodríguez, 2 Papasseit, 2 Berengué). 12/17 Tirs lliures. 23 faltes personals. Eliminats: Tost.

Parcials: 19-17 / 8-7 / 10-16 / 15-18

El Cofran 95 CB Cambrils masculí no va aconseguir la victòria en un partit molt igualat contra el Bàsquet Teresianes, amb uns minuts finals en el que l'equip tarragoní va estar més encertat des del tir lliure.

Es presentava un partit molt igualat i així va ser durant els dos primers quarts. Sense un dominador clar els cambrilencs es van apuntar els parcials per 2 i 1 punt respectivament, per arribar el descans per davant, amb el resultat de 27-24. A la represa, va continuar amb la mateixa tònica però eren els de Tarragona qui s’enduria el parcial per posar-se per davant en l’últim minut del període, degut a varies pèrdues de pilota que no van desaprofitar, posant el marcador amb 37-40. Tot i els intents per capgirar-lo, els visitants van saber administrar la diferència gràcies a l’encert des dels tirs lliures, enduent-se la victòria per 52-58.

La nota positiva va ser el retorn a les pistes del jugador del planter Pablo Rodríguez, després d’una llarga lesió que l’ha tingut apartat des de fa més d’un any.

El proper partit del COFRAN 95 CB Cambrils serà el dissabte a les 16:00h a la pista del líder del grup, el CB Bellpuig.