Esports

Futbol

El Cambrils Unió s'aferra a la part alta amb una victòria davant el Móra la Nova al minut 80

Els d'Adri Puerto guanyen tot i jugar un mal partit i es mantenen en la lluita per l'ascens: són sisens a sis punts dels líders

Per Ferran Tuset

Jugadors del Cambrils Unió i el Mora la Nova disputant una pilota
Jugadors del Cambrils Unió i el Mora la Nova disputant una pilota | Andreu Dalmau

Segona Catalana – Grup 6

Cambrils Unió 2 – Móra La Nova AT 1

 

Gols: 0-1 m. 12; 1-1 m. 26 Gito; 2-1 m. 80 Walid

Targetes: grogues a Madero, Walid, Aaron i Marquinhos

Alineació: Alejo, Guti (Carlos m.73), Marquinhos, Madero, Aleix Llobet, Edu Sosa (Ivan Ramos m.73), Gito (Aaron m.77), Igor, Eudald (Walid m.66), Richard (Erik m.61) i Javi Pérez

 

La important victòria del Cambrils Unió davant el Móra La Nova At, comprimeix encara més la part alta del sisè grup de Segona Catalana a falta de nou jornades pel final. Dos places donen accés a l'ascens i fins a vuit equips lluiten a tan sols sis punts de distància, entre ells el Cambrils Unió i La Sènia CF, que és el nou líder després d'una nova punxada del Camarles CF.

Davant la Móra, els homes d'Adri Puerto no van fer un bon partit, practicant un joc desconcertant que demostrava la desconcentració amb la qual havien sortit al camp. Pèsims primers vint-i-cinc minuts en els quals s'avançaria el Móra aprofitant una indecisió defensiva local. L'empat no arribaria fins al minut 26, després d'una centrada d'Edu Sosa que rematava Gito de primeres. Vintè gol del davanter cambrilenc que continua pitxixi del grup. Abans del descans, el porter ebrenc es lluiria aturant dues faltes directes xutades per Aleix Llobet.

Al segon temps, el míster va haver de fer canvis per buscar un revulsiu que no va tenir efecte fins el minut 80. Centrada llarga a l'àrea, els defenses i el porter del Móra no s'entenen i Walid, que havia entrat al camp feia quinze minuts, aprofitava per fer-se amb la pilota i marcar el gol decisiu.

Després d'aquesta victòria el Cambrils Unió és sisè a la classificació a sis punts dels primers. La pròxima jornada és una final al camp del Remolins-Bitem, equip empatat a punts amb els cambrilencs.

Comenta aquest article