Atletisme

Intens cap de setmana de competicions per als atletes del Club Atletisme Cambrils

El dissabte dia 6 es van disputar les proves prèvies al campionat de Catalunya de relleus de promoció a Arbeca (Lleida), mentre que diumenge van tenir lloc diverses proves de cros

El dissabte van disputar les proves prèvies al campionat de Catalunya de relleus de promoció a Arbeca | Cedida

Els atletes del Club Atletisme Cambrils han participat en diferents competicions aquest cap de setmana. El dissabte dia 6 es van disputar les proves prèvies al campionat de Catalunya de relleus de promoció a Arbeca (Lleida). L'equip de 4x60m sub10 femení –format per Arlet Armengol, Celia Gómez, Èlia Bayón i Naia Guinart– van aconseguir la vuitena posició amb una marca de 43:47 i es van classificar per a la jornada final del proper dissabte a Igualada. En la mateixa distància, l'equip sub12 –format per Lola De San José, Bruna Gené, Berta Silvestre i Martina Gómez– van quedar en primer lloc amb un temps de 34:98 i també van assolir la classificació per a la jornada final. A destacar que l'equip cambrilenc es va quedar a prop del record de la prova i de Catalunya que està en 34:18, i va ser l'únic que va baixar dels 35 segons. També van fer record del Club Atletisme Cambrils.

Per altra banda, a la prova dels 3x600m sub12 femení, l'equip format per Lola De San José, Berta Silvestre i Martina Gómez van quedar en el vuitè lloc amb un temps de 6:20:22 i es van classificar per a la jornada final del proper dissabte. A la prova dels 4x100m. sub16 femení, Nora Barriola, Zoe Dorado i Aina Ferré, amb una marca de 54:62 no van aconseguir classificar-se per a la jornada final. En els 4x300m sub16 femení, Nora Barriola, Zoe Dorado, Aina Ferré i Silvia Garcia, no es van classificar per a la jornada final després de fer un temps de 3:14:43.

D'altra banda, els atletes locals també van participar al primer Cros Escolar Escola Santa Anna a Castellvell del Camp corresponent a la Lliga Escolar de cros del Baix Camp. En prebenjamí masculí, Federico Tibamoza va conseguir la 1a posició; en aleví masculí, Oriol Guinart va conseguir la 1a posició i Daniel Cabau va aconseguir la 3a posició.

L'endemà diumenge es va disputar el 26è Cros Comarcal del Tarragonès, el 12è Cros Solidari Col·legi Turó i el 38è Cros Col·legi Aura de la Lliga escolar de cros del Tarragonès. En cadet femení, Zoe Dorado va aconseguir la 1a posició i va quedar 3a de la lliga del Tarragonès. En infantil femení, Claudia Espinosa va obtenir una 5a posició; en aleví femení, Emma Gómez va quedar en el lloc 26, mentre que June Atienza va aconseguir una 32 posició. En prebenjamí femení, Celia Gómez va quedar primera i també ha quedat primera de la lliga del Tarragonès.

També destacar que l'atleta màster (M-50) Andrea Taggi ha participat a la mitja Marató de Berlin, amb un gran temps de 1:20:48.

Diferents imatges dels atletes locals aquest cap de setmana (foto: Cedida)