Informació general

Turisme

Una Setmana Santa marcada per una alta ocupació turística i el fort temporal de mar

Cambrils ha arribat a una mitjana del 94% d’ocupació turística durant les vacances de Setmana Santa, en bona part gràcies als esdeveniments esportius, que han garantit les reserves en càmpings i hotels, malgrat la meteorologia

Per Redacció

Imatge de l'intens temporal de mar, el passat Dijous Sant, al passeig de les Palmeres
Imatge de l'intens temporal de mar, el passat Dijous Sant, al passeig de les Palmeres | Lluís Rovira i Barenys

Cambrils ha arribat a una mitjana del 94% d’ocupació turística durant les vacances de Setmana Santa, en bona part gràcies als esdeveniments esportius, que han garantit les reserves en càmpings i hotels, malgrat la meteorologia. La regidora de Turisme i Esports, Camí Mendoza, ha explicat que aquestes activitats són una gran oportunitat per donar a conèixer la destinació a un turisme familiar que marxa molt satisfet i que acostuma a tornar en el futur. La regidora ha recordat que Cambrils compta amb el certificat de Destinació de Turisme Esportiu de l’Agència Catalana de Turisme des del 2013 i que des de llavors es treballa per mantenir i reforçar aquest posicionament estratègic amb l’objectiu d’atraure el turisme i desestacionalitzar la temporada. "El turisme esportiu s’ha consolidat i s’ha convertit en un sector econòmic important que encaixa molt bé amb el model de creixement sostenible de Cambrils", ha conclòs la regidora. 

Durant aquesta Setmana Santa Cambrils ha acollit el Campionat de Catalunya d'Escacs, el torneig internacional del TGN Basquet, el Mundialito de futbol base i  la competició internacional de balls esportius Cambrils Dancesport Open. A més, també han contribuït en la dinamització d’aquesta Setmana Santa a Cambrils altres esdeveniments que compten amb suport de l’ajuntament cambrilenc, com el Costa Daurada Cup i El Marenostrum Cup de futbol.

El calendari esportiu del municipi s’allarga durant tot l’any i inclou més de 35 esdeveniments esportius que  impulsen l’economia, generen ocupació i  potencien la difusió de la marca Cambrils.

Comenta aquest article