Esports

Boxa

Els tres boxejadors del Club Muaythai i Boxa Cambrils guanyen els seus combats a Esplugues del Llobregat

Jan Francini, Óscar Bonillo i Nil Rom es van imposar amb contundència a l'interclubs del gimnàs Hop Hop

Per Redacció

A l'esquerra, Nil Rom i Salvador Gaya, a la dreta, Jan Francini i Óscar Bonillo
A l'esquerra, Nil Rom i Salvador Gaya, a la dreta, Jan Francini i Óscar Bonillo | Cedida

Els esportistes del Club de Muaythai i Boxa Cambrils van competir amb grans resultats a l'interclubs que es va celebrar al gimnàs Hop Hop d'Esplugues del Llobregat el passat 31 de març.

Jan Francini va lluitar contra Cristian, del Club de Boxa “El Tren Ramírez”, i va ser superior en tot moment, gràcies a la seva experiència adquirida després d'haver disputat ja dos interclubs. Francini va exhibir una tècnica molta depurada fruït del treball diari al club cambrilenc.

Per la seva part, Óscar Bonillo va debutar en un gran combat on va aconseguir anotar amb rapidessa els cops amb la mà avançada, tocant el casc i el cos del rival, sense encaixar cops. El rival va enviar la majoria dels seus atacs a l'aire gràcies al treball molt intel·ligent de Bonillo.

Pel que fa a Nil Rom, es va enfrontar a Jesús, del gimnàs Hop Hop. Rom va donar una càtedra de boxa al seu rival, que no va saber d'on li venien els cops. Fent canvis de ritme i gràcies a un gran joc de cames, el boxejador cambrilenc va deixar sense resposta el rival. Tant és així que el tercer assalt el va disputar amb un altre lluitador, Mike, també del Hop Hop. Més veterà i baixet, aquest nou boxejador només li va aguantar un assalt a Rom.

Aquest proper diumenge 7 d'abril, es durà a terme al Pavelló Olímpic de Reus una jornada dedicada als esports de contacte en la qual també se celebrarà el II Open Ciutat de Reus en el qual competirà Nil Rom.

Comenta aquest article