Informació general

Les obres de remodelació de l'avinguda d'Adelaida en el seu darrer tram milloraran la urbanització i serveis en aquesta zona

Per Berta Ruiz

Aspecte del tram en obres de l'avinguda d'Adelaida

Una altra de les obres importants que s'estan duen a terme des de fa uns dies són les obres de remodelació de l'avinguda d'Adelaida, en el seu tram entre l'avinguda del Nou Cambrils i el carrer de Gabriel Ferrater, i que van a càrrec de l'empresa Hidrocanal.

En la visita d'obres del passat dilluns, l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, regidors del consistori cambrilenc i diferents tècnics de l'Ajuntament van visitar aquesta zona. Robert Benaiges va comentar sobre aquesta obra, que "aquest serà un espai important des del punt de vista de l'adequació urbanística, perquè en el seu entorn s'ubicaran molts serveis públics, no només el tanatori, sinó també la futura caserna dels Mossos d'Esquadra, que ha de començar a construir-se de manera immediata", ja que el desplegament d'aquest cos en el territori haurà de fer-se a partir del mes de novembre de 2008.

Millora de la urbanització i serveis

Les obres s'executaran en dues fases diferents. En la primera d'aquestes compresa entre els carrers de Rosa Sensat i Gabriel Ferrater –que donarà servei a la nova comissaria del cos de Mossos d'Esquadra de Cambrils i al nou tanatori municipal– s'hi instal·larà una nova xarxa d'aigües residuals i una xarxa d'aigües pluvials. En la segona fase, s'acondicionarà el paviment existent i s'arreglaran les voreres. El projecte també inclou la instal·lació de la xarxa de sanejament, xarxa d'abastament d'aigua, xarxa de baixa tensió, xarxa d'enllumenat públic, xarxa de telecomunicacions, pavimentació de vials i voreres, enjardinament i mobiliari urbà.

Les obres, que compten amb un pressupost total d' 1.019.461,36 euros, podrien finalitzar-se el mes de març de 2008.

Comenta aquest article