Esports

Rem

Resultats discrets per al Club Rem Cambrils en la penúltima prova de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani disputada a Deltebre

Per Antoni Font

Un moment de la regata de l'equip veterà masculí a la final B
Un moment de la regata de l'equip veterà masculí a la final B | Sònia Castellnou

Aquest passat diumenge 24 de març, a la localitat de Deltebre, es va disputar la 4a regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani. Organitzada l’Associació Esportiva Xino-Xano, va comptar amb la participació de 14 clubs amb un total de 40 equips inscrits. El Club Rem Cambrils només va poder participar-hi amb quatre equips, cadet masculí (mixt), absolut femení, veterà femení i veterà masculí.

Tot i no ser puntuable –en aquesta ocasió per manca de nombre d’equips participants–, cal destacar de nou la 2a posició obtinguda per l’equip cadet masculí (mixt). L’equip absolut femení només va poder classificar-se per disputar la Final B (1.400 m), finalitzant aquesta prova en 3a posició amb un registre de 07:49,2 min. Pel que fa a les categories veteranes, l’equip veterà femení només va poder classificar-se per disputar la Final B (700 m), aconseguint finalitzar la prova en 3r lloc amb registre de 03:44,0 min. Pel que fa a l’equip veterà masculí, tot i classificar-se per disputar la Final B (700 m) cal destacar l’excel·lent i emocionant regata disputada assolint el primer lloc d’aquesta final amb un temps de 03:20,9 min. curiosament sent aquest, el tercer millor temps de tota la taula de registres dins d’aquesta categoria.

La propera regata i última prova de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani tindrà lloc el diumenge 14 d’abril al Canal Olímpic a Castelldefels.

Equip veterà masculí (foto: Sònia Castellnou)
Equip veterà femení (foto: Sònia Castellnou)
Equip absolut femení (foto: Sònia Castellnou)
Equip Cadet Masculí (mixt) - (foto: Antoni Font)

 

Comenta aquest article