Informació general

El nou tanatori municipal entrarà en funcionament l'estiu de l'any vinent

Per Berta Ruiz

Aspecte lateral de les obres del nou tanatori municipal ubicat a Nou Cambrils

Una altra de les obres que es van poder visitar ahir en la visita d'obres va ser el nou Tanatori Municipal de Cambrils, ubicat al Nou Cambrils, a la zona que hi ha davant de la caserna de la Guàrdia Civil i contigua a l'avinguda d'Adelaida.

Les obres, a càrrec de l'empresa Mémora –que també gestionarà les noves instal·lacions– avancen a bon ritme i podrien estar enllestides a començaments del mes de març de 2008. Segons va explicar l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, "esperem que al llarg d'aquests propers mesos l'obra pugui finalitzar-se i entorn al proper estiu pugui estar en condicions de poder obrir-se i donar aquest servei que considerem que és molt important per a la ciutat".

La construcció del tanatori té un pressupost de 1.807.294,62 euros i comptarà amb tres sales de vetlla –amb possibilitat d'ampliar-ho a quatre sales–, una sala polivalent per a cerimònies religioses i civils, una zona de descans, un espai enjardinat, despatx d'atenció a les famílies, sala de contractació, zona tècnica, magatzem i cotxera.

El tanatori no disposarà de servei de crematori, perquè l'Ajuntament té la previsió de construir un nou cementiri de caire municipal, ubicat al Pla General proper a les instal·lacions del futur tanatori, a l'altre costat de l'autopista seguint l'eix de la riera. El nou cementiri municipal inclouria un espai per ubicar-hi el crematori.

Comenta aquest article