Esports

Escacs

Els escacs surten al carrer amb una exhibició de partides simultànies al Port

Per segon any consecutiu, Cambrils és seu del campionat de Catalunya d'Escacs per edats, des de la categoria sub8 fins a la categoria sub20

Per Berta Ruiz

Imatge de l'exhibició de partides simultànies, al Port, el passat diumenge
Imatge de l'exhibició de partides simultànies, al Port, el passat diumenge | Cedida (Ajuntament de Cambrils)

Per segon any consecutiu, Cambrils és seu del campionat de Catalunya d'Escacs per edats, des de la categoria sub8 fins a la categoria sub20. La competició es va iniciar aquest passat dissabte i, l'endemà diumenge, hi va haver una exhibició de partides simultànies a càrrec del Mestre Internacional José Sequera, al Port. Els escacs van sortir al carrer i el públic que passejava per la zona va poder seguir aquest joc d'estratègia, intel·ligència i tàctica.

El campionat ha reunit a Cambrils més de 500 jugadors arribats d'arreu de Catalunya. Les partides s'estan fent en diferents espais –els hotels Sol Port Cambrils, Port Eugeni i l'Ateneu Juvenil– i es fa amb el sistema suís, en el què tots els escaquistes juguen entre tots. Hi haurà canalla des dels 5 anys (sub8) fins els 20 anys (sub20). Els infants de sub8 van finalitzar la competició ahir dilluns, mentre que els participants de la resta de categories competiran fins aquest proper dijous 28 de març.

Comenta aquest article