Informació general

Pascal Payet, el "rei de les fugues" tenia un pis a Cambrils

Per Redacció

Pascal Payet, conegut com a "rei de les fugues", que va ser detingut el passat divendres a Mataró, tenia un pis a Cambrils, a l'avinguda de la Diputació, davant del l'hotel Cambrils Princess.

Agents del Cos Nacional de Policia (CNP) van registrar el passat dissabte el domicili de Cambrils del delinqüent on van trobar un gran arsenal d'armes. L'operació ha continuat a Marsella, on es van detenir set persones més. En l'operació s'han confiscat divereses armes, entre elles un fusell d'assalt, pistoles i revòlvers de diferents calibres, munició, granades, i també matrícules falses i vehicles robats.

Pascal Payet era considerat per les autoritats franceses l'enemic públic número 1, i se'l coneix com "el rei de les fugues" després que en dues ocasions s'evadís de la presó, l'última de la presó de Grasse, al sud-oest de França, el passat 14 de juliol en helicòpter.

Payet va ser detingut divendres a Mataró juntament amb dos membres més de la seva banda quan planejaven l'atac a un furgó blindat. En el moment de l'arrest, els tres homes, que tenien la base d'operacions en el domicili de l'avinguda Diputació de Cambrils, anaven armats, i fins i tot duien una granada de mà.

Comenta aquest article