Atletisme

Podis per a les atletes Martina Gómez i Lola De San José al campionat de Catalunya sub12 en pista coberta

L'endemà diumenge, en el mateix recinte de Sabadell, es van disputar les finals del campionat de Catalunya en la categoria sub14

Martina Gómez, a l'esquerra de la imatge, va quedar segona en salt de llargada
Martina Gómez, a l'esquerra de la imatge, va quedar segona en salt de llargada | Cedida

Els atletes del Club Atletisme Cambrils van participar, aquest cap de setmana, en diferents competicions. El dissabte 23 de març, es van disputar les finals del campionat de Catalunya sub12 en pista coberta, a Sabadell. En aquest campionat, Lola De San José va assolir la tercera posició en el llançament de pes amb una marca de 7,49 metres, mentre que en la prova de salt de llargada va aconseguir l'onzè lloc amb un salt de 3,59 metres. Per altra banda, Martina Gómez va quedar segona en salt de llargada amb una marca de 4,44 metres (MMP) i, en la prova de velocitat dels 60 metres llisos, la cambrilenca va ser quarta amb un temps de 8:93.

Campionat de Catalunya sub14

L'endemà diumenge, en el mateix recinte de Sabadell, es van disputar les finals del campionat de Catalunya en la categoria sub14. En la prova de velocitat dels 60 metres llisos, Eidan Ruiz va assolir la cinquena posició amb un temps de 8:34 i en la prova dels 200 metres llisos va aconseguir la setena posició amb una marca de 27:23 (MMP).

Per altra banda, en la marxa de 10 quilòmetres de La Portella de l'Hospitalet de l'Infant, hi van prendre part els atletes Gonzalo Gómez i Roger Gómez.

Lola De San José en la tercera posició del podi en la prova de llançament de pes (foto: Cedida)