Esports

Arts marcials

Cristopher Erazo i Konstantin Nikolaev s'imposen amb contundència als seus rivals en l'interclubs de Cornellà

Els kickboxers del Club Muaythai i Boxa Cambrils continuen agafant ritme de competició

Per Redacció

Erazo i Nikolaev amb el seu entrenador, al centre, Salvador Gaya
Erazo i Nikolaev amb el seu entrenador, al centre, Salvador Gaya | Cedida

Gran interclub la gimnàs Lion Fighters de Cornellà del Llobregat dels lluitadors del club Muaythai i Boxa Cambrils. En la modalitat de kickboxing, Cristopher Erazo va lluitar amb el mateix contrincant del darrer interclub, David Bermúdez, i va ser superior en tot moment. Durant els dos assalts de dos minuts que va durar el combat, l'àrbitre va haver de demanar al boxejador cambrilenc que abaixés el ritme, ja que el seu rival ja tenia un fort cop al llavi i al pòmul.

L'altre representant del club cambrilenc va ser Konstantin Nikolaev que també va intimidar el rival amb el seu nivell. De fet, Nikolaev va ser molt respectuós i no va fer mal a l'adversari tot i la seva amplia superioritat davant un contrincant que anava amb por i molts dubtes.

Cal recordar que, en aquests interclubs, no hi ha vencedors i es dona per guanyadors els dos lluitadors. Aquesta setmana, els lluitadors del Club Muaythai i Boxa Cambrils tornen a participar en una d'aquestes competicions, aquesta vegada de Boxa Olímpica, al gimnàs Hop Hop d'Esplugues del Llobregat.

Comenta aquest article