Esports

Futbol

El Cambrils Unió B pateix, però s'emporta els tres punts davant el Riudoms

El filial cambrilenc no recupera el bon joc, però si es retroba amb la victòria després de dues derrotes seguides

Per Ferran Tuset

Moment del partit entre el Cambrils Unió B i el Riudoms
Moment del partit entre el Cambrils Unió B i el Riudoms | Juan Antonio Dorado

Tercera Catalana – Grup 16

Cambrils Unió B 1 – Riudoms 0

 

Gols: 1-0 m. 10 Cristian

Targetes: grogues a Marc, Pol Juncosa, Clavero i Ivan Martínez

Alineació: Figo, Lluís Garcia, Marc, Álex Guinovart (Lioy m.72), Cristian, Clavero, Pol Gutiérrez (Aleix Costa m.72), Lucas (Ivan Martínez m.77), Pol Juncosa (Pau Moreno m.62), Walter (Moha m. 18), i Jonathan Fortuny.

 

Victòria soferta del Cambrils Unió B a casa davant el Riudoms. El filial cambrilenc no es va trobar amb la seva millor versió i va patir durant tot el partit, havent de renunciar, fins i tot, al seu pla habitual, per acabar enduent-se els tres punts.

L'equip de Juan Manuel Jurado va tenir la sort de trobar-se amb un gol en els primers minuts, obra de Cristian, després d'una bona passada a l'espai i una centrada de Miguel. Cap dels dos equips semblava agafar el control de la primera part i les ocasions brillaven per la seva absència. A la segona part, els jugadors del Cambrils van començar a sentir-se incòmodes i van fer una passa enrere, evitant arriscar en la sortida de la pilota.

Tot i que les arribades del Riudoms no van ser clares, el Cambrils tampoc va poder rematar el partit al contraatac com buscava. Els jugadors de Jurado van tenir un parell d'ocasions de sentenciar, però la pilota no va entrar i van haver de partir fins el final per sumar la primera victòria en tres partits.

Amb aquest resultat, el Cambrils segueix a l'estela dels primers classificats, suma 41 punts i es troba a cinc del líder, el Mas Pellicer. Després de les vacances de Setmana Santa, derbi de la Costa Daurada davant el Salou UD, el 7 d'abril.

Comenta aquest article