El Cambrils Unió es deixa guanyar a l'Arboç en un partit que tenia controlat

Els cambrilencs guanyaven 1-2 a falta de pocs minuts, però els errors puntuals els van acabar penalitzant

Imatge del partit d'anada entre el Cambrils Unió i l'Arboç CF
Imatge del partit d'anada entre el Cambrils Unió i l'Arboç CF | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana – Grup 6

L'Arboç CF 3 – Cambrils Unió 2

Gols: 1-0 m. 33 (p.); 1-1 m. 44 Gito; 1-2 m. 54 Erik; 2-2 m. 87; 3-2 m. 90 (p.).

Targetes: Grogues a Alejo, Aleix Llobet i Carlos Garcia.

Alineació: Alejo, Marquinhos, Aleix Llobet, Edu Sosa (Yoel Silva m.84), Gito, Igor, Carlos Garcia, Eudald, Josu (Walid m.19) (Ivan Ramos m.70), Erik (Cruañes m.70) i Javi Pérez.

El Cambrils Unió va perdre una oportunitat d'or per mantenir-se en la lluita per les places d'ascens al camp de l'Arboç. L'equp d'Adri Puerto va dominar durant tot l'encontre a aquest equip de mitja taula, però els errors puntuals els van acabar condemnant i va deixar escapar els tres punts quan, a falta de tres minuts pel final, guanyava per 1-2.

Primera part igualada, amb ocasions pels dos equips. Els locals es van avançar a la mitja hora després que Alejo cometés un dubtós penal per frenar una transició. Abans del descans, Gito empatava el partit. A la segona part, Puerto va fer modificacions obligades, ja que a la primera part havia hagut de substituir Josu per lesió. Amb aquests canvis tàctics, l'equip es va tornar més profund.

Aprofitant aquests espais faria el 1-2 Erik. Durant tot el segon temps, el Cambrils va ser superior a l'Arboç, però aquest control no es va traduir en gols i els locals van arribar vius al final del partit. Això va fer que, al minut 87, en una falta lateral, l'Arboç marquès el gol de l'empat i, poc després, de nou de penal, s'emportés els tres punts.

Aquesta derrota confirma la irregularitat de l'equip en les darreres jornades. Actualment, el Cambrils es troba sisè a la classificació a sis punts de La Sènia, que se situa a la zona d'ascens. La bona notícia és que el Camarles, el líder, ha tornat a perdre i ja només té tres punts d'avantatge respecte al segon classificat.

El Cambrils té ara dues setmanes per descansar i afrontar el tram final de temporada amb decisió. El següent partit, el 7 d'abril a casa contra el Mora La Nova AT.