Societat

Solidaritat

Un total de 300 persones s'apleguen en la 21a edició del sopar de la Fundació Esclerosi Múltiple

El sopar d'enguany, que es va celebrar aquest passat divendres, ha tingut com a fil conductor els gegants i els nanos de la colla gegantera Tota l'Endenga

Per Redacció

El sopar de l'Esclerosi Múltiple va aplegar un total de 300 persones
El sopar de l'Esclerosi Múltiple va aplegar un total de 300 persones | Francesc Garriga

Un total de 300 persones es van aplegar, aquest passat divendres a la nit, al restaurant l’Orangerie en la 21ª edició del sopar solidari anual de la Fundació Esclerosi Múltiple. El sopar va aplegar una bona representació de la societat civil cambrilenca i del territori i va comptar amb la presència del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano; l’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa; el subdelegat del Govern espanyol a Tarragona, Santiago J. Castellà; el delegat territorial de la Generalitat, Àngel Xifré, entre d’altres autoritats

Enguany el sopar ha tingut com a fil conductor els gegants i els nanos de la colla gegantera Tota l'Endenga ja que com es va dir des de l’organització, “ens agrada que el nostre sopar sigui una festa i no hi podia faltar la presència d'una part del seguici festiu cambrilenc”. Dins aquesta festa que va ser el sopar cal destacar l’espectacular entrada del pastís a la taula presidencial en mans dels usuaris de Mas Sabater i amb la sala a les fosques. També hi va haver el moment dels parlaments, que van anar a càrrec de M Teresa Campanera, presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, Santiago J Castellà, Alfredo Clua i Carles Campuzano.



En el decurs del sopar, a més, es va fer el lliurament d’una peça de ceràmica, obra del ceramista Xavi Escolà, que enguany ha estat dedicada als gegants Armengol i Magdalena i que va tenir com a destinataris a les institucions, entitats i empreses que aquest últim any han col·laborat en projectes del centre neuro-rehabilitador Mas Sabater.


Per acabar es va fer el repartiment de premis lliurats per 50 restaurants de Cambrils, 1 de Reus, 1 d'Alió, 1 de La Masó, entre els comensals del sopar.
 A més, es van vendre mones donades per pastisseries de Cambrils, Reus i Montbrió i en total es van recollir més de 900 euros per a la Fundació Esclerosi Múltiple. A hores d’ara encara es poden fer donacions a la taula 0 fins el dia 5 d’abril, dia en que es farà el sorteig d’obsequis a la seu de la Revista Cambrils, sorteig que serà emès en directe a través del Facebook de la publicació.

Aspecte de la sala on es va servir el sopar (Foto: Francesc Garriga)

 

 

 

 

 

 

 

Comenta aquest article