Victòries en bàsquet i en hoquei i empats del Cambrils i l'Oleastrum en futbol

Moment en que el jugador del Cambrils Vernet remata a porteria i aconsegueix el gol local

Territorial Preferent

FC Cambrils 1 - Viladecans 1

Decebedor empat del Cambrils en el primer partit de la temporada a casa. L'equip local s'havia avançat al marcador, amb gol de Vernet, minuts després que l'equip visitant s'hagués quedat amb 9 jugadors per l'expulsió, en una mateixa jugada, de dos jugadors.  L'empat va arribar al minut 86 del partit i, a l'últim moment, el Viladecans va disposar d'una clara ocasió per a marcar.
La propera jornada el Cambrils jugarà al camp de l'Alcarràs.

Primera Territorial

Alcanar 1 - CF Oleastrum 1

Segon empat de la temporada per l'Oleastrum. L'equip cambrilenc es va avançar al marcador gràcies al gol aconseguit per Gabi. L'Alcanar empatava el partit al darrer minut.
La propera jornada l'Oleastrum jugarà a casa contra el Gandesa.

Segona Territorial

Sant Pere i Sant Pau 5 - Vilafortuny 2

La contundent derrota del Vilafortuny al camp del Sant Pere i Sant Pau no es va fer efectiva fins els darrers cinc minuts del partit. L'equip tarragoní es va avançar al marcador i el Vilafortuny va empatar amb gol de Piqué. després va venir el 2 a 1 i la desgraciada jugada en que Piqué va prendre mal en una topada amb el porter visitant. El jugador va ser portat a l'hospital de Santa Tecla on li van haver de posar nou punts de sutura al llavi. Tot i l'infortuni el Vilafortuny aconseguia l'empat a dos amb un gol de Makay. El Sant Pere i Sant Pau s'avançava de nou al marcador amb un gol aconseguit des del mig del camp. Els dos darrers gols els va marcar el Sant Pere i Sant Pau els darrers cinc minuts del partit.
La propera setmana el Vilafortuny juga a casa contra el Imperial.

El jugador del CB Cambrils, Francesc Canaldas, llança a cistella davant l'oposició dels jugadors de l'Olesa

CB Cambrils 66 - CB Olesa 61

La victòria en aquest inici de la lliga no es va aconseguir fins els darrers segons del partit i després de disputar-se una pròrroga de cinc minuts ja que a la finalització del partit s'havia arribat amb un empat a 56 punts. Durant el partit el Cambrils havia arribat a anar fins a 15 punts pel darrera en el marcador.

Hoquei

Hnos Berga Cambrils 2 - Bell-lloc 0

Primera victòria del Cambrils en un partit molt igualat, disputat el passat dissabte al vespre. Els dos gols els va fer Joan Roig a la primera part. A la segona part no hi va haver cap gol tot i alguna clara ocasió dels jugadors locals.
Aquest és el segon partit de la temporada després que el divendres de la setmana anterior el Cambrils jugués a la pista del Corbera i perdés pel resultat de 4 a 3.