Societat

Solidaritat

Vermut solidari en favor de l'Associació ANTIAN, demà diumenge, al parc del Pescador

Durant la celebració del vermut hi haurà activitats infantils, espectacles musicals, coca amb xocolata i el sorteig d'una cistella

Per Redacció

Cartell del vermut solidari que tindrà lloc demà diumenge al parc del Pescador
Cartell del vermut solidari que tindrà lloc demà diumenge al parc del Pescador | Cedida

Aquest proper diumenge 24 de març, al parc del Pescador, s'organitzarà un vermut solidari en favor de l'Associació ANTIAN per finançar la recerca i la investigació de la malaltia de l'Anton, l'Andreu i la Mireia –una xiqueta de Castelló– per a la mutació del gen ADSL. Durant la celebració del vermut hi haurà activitats infantils, espectacles musicals, coca amb xocolata i el sorteig d'una cistella. L'activitat començarà a partir de les 11.30 i s'allargarà fins les 15 hores. Recordem que aquest acte solidari es va haver de suspendre el passat diumenge 3 de març per la forta ventada que va bufar durant aquella jornada.

L'Associació ANTIAN ja va organitzar la xerrada “La raresa té dret a l'esperança. Per un a teràpia gènica”, a càrrec del doctor Miguel Chillón Rodríguez, el metge que lidera un equip d’investigació de la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron i que treballa per trobar una cura a la malaltia minoritària que pateixen els germans cambrilencs Anton i Andreu Torres Guix.

Comenta aquest article