Cultura

Música

El grup cambrilenc Xerrich presenta el seu nou projecte «Xerrich a cau d'orella»

Un directe en format íntim i introspectiu que es podrà escoltar el 13 d'abril al Teatre del Casal

Per Redacció

Imatge del videoclip «Una noche más» dels Xerrich
Imatge del videoclip «Una noche más» dels Xerrich | Cedida

El grup cambrilenc Xerrich presentarà el seu nou projecte titula “Xerrich a cau d'orella” el pròxim 13 d'abril al Teatre del Casal. Es tracta d'un directe de caràcter íntim, en format trio acústic i amb una posada en escena molt especial. En aquest concert a la sala cambrilenca, es podran escoltar noves cançons del conjunt format pels cambrilencs Pau Senserrich, Martí Senserrich i Gerard Cucó.

En aquests nous temes es podrà trobar el seu estil tan particular que té per objectiu de transmetre calma i introspecció. Els tres músics estaran acompanyats per un equip tècnic format per Elena Llurba (vestuari i estilisme), Anna Grau (escenografia), Marc Barceló (fotografia) i Ernest (tècnic de so). Les entrades per aquest concert ja es poden comprar a entradium.com.

Es Xerrich presenten aquest projecte després de guanyar el concurs Delayta'ns l'any passat. Pau Senserrich explicava aleshores a Revista Cambrils la nova aposta pel petit format: “vam començar amb una proposta de més gran format, però ens vam adonar que era difícil mantenir-ho econòmicament, així que vam decidir tornar als inicis”.

Comenta aquest article