Esports

Diferents equips de la demarcació de Tarragona han participat en el VI Memorial Vicens Andreu

Per Berta Ruiz

Un dels partits del Memorial d'Handbol Vicens Andreu disputat el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

Durant tot aquest dissabte, des de les deu del matí i fins al vespre, el Club Handbol Cambrils va celebrar el VI Memorial d'Handbol Vicens Andreu amb la participació dels equips del club cambrilenc, l'infantil masculí, l'infantil femení i el sènior masculí, que va presentar-se davant la seva afició.

El primer equip en iniciar el torneig va ser l'equip infantil masculí del Club Handbol Cambrils, a les deu del matí, que el va enfrontar al Tarragona, i que va perdre per 12 a 6. A aquest partit el va seguir l'infantil femení cambrilenc que va jugar contra el Vendrell, amb el que també va caure derrotat per un clar 3 a 15. Després van seguir els encontres entre el Tortosa i Tarragona en categoria infantil masculí, que va caure a favor dels tarragonins per 15 a 9 gols i el Vendrell-Tortosa en categoria infantil femení amb un resultat de 17 a 11 a favor dels vendrellencs. L'infantil masculí cambrilenc va disputar el seu darrer partit del torneig contra el Tortosa que va perdre per quatre gols, 15 a 19 i, finalment, l'infantil femení cambrilenc que va jugar contra el Tortosa.
Els partits dels equips infantils van tenir una única part amb una durada de 30 minuts.

A la tarda, a partir de les cinc, el sènior masculí del Club Handbol Cambrils es va enfrontar al Tarragona. Després d'aquest partit, l'Amposta va jugar contra el Canovelles.

Comenta aquest article