Esports

Handbol

Empat insuficient del CH Cambrils davant el Sant Vicenç

Els cambrilencs, que van haver de jugar la meitat del partit amb un jugador de camp de porter, s'allunyen de la salvació

Per Redacció

Moment del partit entre el CH Cambrils i el Sant Vicenç
Moment del partit entre el CH Cambrils i el Sant Vicenç | Andreu Dalmau

Segona Catalana – Primera Fase B

CH Cambrils 26 - Fundació H. Sant Vicenç 26

 

El partit entre el Club Handbol Cambrils i l'Handbol Sant Vicenç va acabar amb un gust agredolç pels cambrilencs. L'empat va resultar en un punt insuficient que fa perdre un lloc a la classificació i deixa la salvació a cinc punts.

Els jugadors del CH Cambrils van sortir concentrats als primers minuts, però unes decisions arbitrals dubtoses van descentrar l'equip. El Sant Vicenç va agafar una diferència de dos gols, tot això agreujat per la lesió del porter Jose que, sense tenir recanvi va ser substituït per un jugador de camp en el tram final. Després de 30 minuts, el marcador estava empatat a 16 gols.

A la segona part, el handicap del porter va ser minimitzat ja que Dante va fer aturades de mèrit que, juntament amb el bon joc de l'equip, arribessin a un empat a 26 al darrer minut. Una jugada antiesportiva del Sant Vicenç feia que el Cambrils tingués un penal final que els jugadors cambrilencs van desaprofitar i va deixar escapar la victòria.

Comenta aquest article