Societat

Comerç

La Unió de Botiguers celebra el sorteig de la campanya del Dia del Pare

Per un costat, es va sortejar una targeta regal de 50 euros i, per altra banda, un tall de cabell i un massatge

Per Redacció

Un moment del sorteig del Dia del Pare de la Unió de Botiguers, ahir al matí, a la seu de la Revista Cambrils
Un moment del sorteig del Dia del Pare de la Unió de Botiguers, ahir al matí, a la seu de la Revista Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

La Unió de Botiguers de Cambrils va fer, ahir al matí a la seu de la Revista Cambrils, el seu sorteig de la campanya del Dia del Pare. En aquesta iniciativa hi van participar els comerços associats a l'entitat. Per les compres realitzades en aquests establiments, els compradors van poder dipositar els seus tiquets a l'urna del sorteig. En aquesta ocasió es va sortejar una targeta regal valorada en 50 euros per gastar en els comerços associats a la UB. La guanyadora va ser Sandra per una compra realitzada a la botiga Caprabo.

Sorteig en format digital

Per altra banda, també es va fer el sorteig –en format digital– de la gimcana de la revista digital de la UBC. Les guanyadores van ser Magda Preixens que es va endur un tall de cabell –a escollir entre la Perruqueria Nou Estil, Perruqueria Urban Style, Barberia Panicello i Javi Torrente Barbers– i Susana González que va ser obsequiada amb un massatge al centre d'estètica Marta de Armas.

La UB inclourà tots els mesos un sorteig dins de la seva revista digital al qual hi podran participar totes les persones que contestin correctament a les preguntes de la gimcana corresponent.

Comenta aquest article