Important victòria del CB Cambrils femení davant El Carme Bàsquet

Les cambrilenques van aprofitar la mala dinàmica de l'equip immediatament posterior seu a la classificació

Jugadores del CB Cambrils i El Carme Bàsquet lluitant pel rebot
Jugadores del CB Cambrils i El Carme Bàsquet lluitant pel rebot | Andreu Dalmau

Primera Territorial

Cofran 95 CB Cambrils 61 – 52 El Carme Bàsquet A

Parcials: 13-14 / 10-5 / 16-20 / 22-13

Victòria del Cofran 95 CB Femení davant El Carme Bàsquet, equip molt intens. El primer període va estar molt igualat, amb un intercanvi de punts per part dels dos equips, que trobaven bones opcions entre les defenses rivals. Al segon quart, les locals van augmentar el ritme defensiu i es van posar quatre punts amunt al marcador.

Aquesta diferència no va durar gaire, ja que, al tercer període, les del Carme van estar molt encertades, van augmentar el nombre de faltes de les cambrilenques i van aconseguir retallar distàncies per igualar els punts al final del quart.

Però les del Cambrils no van abaixar la intensitat i, tant amb unes bones decisions ofensives com amb unes defenses molt completes, van aconseguir un parcial de 22-13, marcant la diferència final de 9 punts al marcador.

En la propera jornada, les jugadores del CB Cambrils visiten la pista del CB La Selva, líders del grup. Actualment, les cambrilenques es troben setenes a la classificació amb set victòries aconseguides en quinze partits.