Societat

Visita

Els alumnes d'I2 de la llar d'infants municipal Maria Dolors Medina visiten l'Ajuntament

Les tres classes d'I2 van poder veure els gegants i conèixer altres elements festius a través del conte “El Pere ha perdut la clau”

Per Redacció

Imatge d'un moment de la visita dels alumnes de la llar d'infants a l'Ajuntament
Imatge d'un moment de la visita dels alumnes de la llar d'infants a l'Ajuntament | Cedida

Els xiquets i xiquetes d'I2 de la llar d’infants municipal Maria Dolors Medina van visitar l’Ajuntament els dilluns 4, 11 i 18 de març. Les tres classes es van desplaçar a l’edifici consistorial, amb l’acompanyament de pares, mares, avis, àvies i altres familiars. L’alcalde, Alfredo Clúa, va ser l'encarregat de donar la benvinguda als diferents grups. Durant l’activitat, els infants van poder observar els gegants Pere i Camí de ben a prop i conèixer altres elements festius cambrilencs a través el conte "El Pere ha perdut la clau", escrit per Maria Garriga i Marta Montserrate i il·lustrat per Marta Nolla. Les mateixes educadores de la llar municipal han estat les encarregades d’explicar aquesta història ambientada en la Festa Major de la Immaculada.

La visita s’emmarca en el pla de treball de les llars d’infants municipals per la integració dels infants al municipi  i per la transmissió de les tradicions culturals de Cambrils. La llar d’infants La Galereta va realitzar les visites el dies 4, 11 i 12 de desembre, coincidint amb els dies previs de la Festa Major de la Immaculada.

Comenta aquest article