Futbol sala

El Laguna salva un punt i frega el ridícul davant el cuer

El Morell CFS, que només ha guanyat un partit en tota la temporada, va estar a punt de guanyar als cambrilencs que van haver d'empatar en el darrer minut

Imatge del partit d'anada entre el CFS Laguna i el Morell CFS
Imatge del partit d'anada entre el CFS Laguna i el Morell CFS | Cristina Sierra

Primera Catalana - Grup TGN 6A

El Morell CFS 5 - CFS Laguna 5

El CFS Laguna va fregar el ridícul a la pista del cuer, el Morell CFS, i va haver-se d'acontentar amb un empat al darrer minut. Els cambrilencs visitaven la pista dels tarragonins amb l'esperança de continuar amb la bona dinàmica després de la victòria en el darrer partit contra el Montblanc. En canvi, només van rescatar un punt davant un equip que, en 15 partits, n'havia perdut 14.

El partit semblava començar bé pels vermells, amb el gol d'Alexander al minut 4. El Morell, però, va empatar ràpidament. Abans del descans, el Laguna es tornaria a avançar amb un gol en pròpia meta de la defensa tarragonina. A la segona part, el Morell empatava a 2 i s'avançava en el marcador en tan sols set minuts.

A partir d'aquí va començar un final d'infart. Els cambrilencs van empatar a 3 al minut 33 i, acte seguit, es posaven per davant. Semblava que ho tenien tot de cara, però, a dos minuts pel final, el Morell marcava dos gols consecutius per posar el 5-4 al marcador. El Laguna es va haver de conformar amb un empat aconseguit en el darrer minut, obra d'Albert Cubero.

Amb aquest empat el Laguna perd una oportunitat d'allunyar-se de la zona de perill i continua novè a la classificació amb 15 punts, cinc més que el Montblanc que marca la zona de descens. En la pròxima jornada, els cambrilencs reben l'Alforja FS B en un partit que es disputarà a La Pineda per la celebració del torneig del TGN Bàsquet al pavelló de Cambrils.