Esports

Futbol

El FC Cambrils salva un punt 'in extremis' amb un penal al darrer minut

L'empat contra el FC Miami va arribar després d'un partit igualat on tots dos equips van tenir les seves ocasions

Per Redacció

Disputa de la pilota en el partit entre el FC Cambrils i el FC Miami
Disputa de la pilota en el partit entre el FC Cambrils i el FC Miami | Andreu Dalmau

Quarta Catalana - Grup 29

FC Cambrils 1 - Miami FC 1

 

El FC Cambrils va salvar un punt in extremis en la visita del Miami FC al Camp Municipal. Els cambrilencs continuen sense sortir de la mala ratxa en la qual porten enfonsats des que es va lesionar el davanter Adriano, ara fa tres partits. En aquests tres encontres, una derrota i dos empats.

Davant el Miami la victòria era vital, doncs es tracta d'un rival directe en la lluita a la part mitja de la taula. A la primera part, tots dos equips van lluitar per la pilota, sense que hi hagués un dominador clar. El Cambrils va tenir les seves ocasions en les botes de Juan Carlos que va fallar dues oportunitats claríssimes. Els visitants, en canvi, no van perdonar i en la primera que van tenir es van avançar en el marcador.

Ja a la segona part arribaria la reacció del FC Cambrils. L'entrada de Saliu des de la banqueta va donar profunditat a l'equip que va buscar l'esquena de la defensa del Miami una i altra vegada. En la faceta defensiva també va millorar l'equip, sent expeditiu per l'aire i no concedint massa perill en les segones jugades. Tanmateix, el gol no arribava a pesar d'haver tingut alguna ocasió clara, però un penal dubtós al darrer minut de partit significaria un empat de gran valor.

Aquest punt permet als cambrilencs manté el FC Cambrils a mitja taula, tot i que les opcions d'acostar-se a la promoció d'ascens es compliquen.

Comenta aquest article