Atletisme

Els atletes Lola de San José, Martina Gómez i Eidan Ruiz es classifiquen per a les proves finals del campionat de Catalunya en pista coberta

Aquest proper cap de setmana, 23 i 24 de març, es disputaran les proves finals del campionat de Catalunya sub12 i sub14 en pista coberta

Imatge de dos dels atletes locals que van competir a les proves prèvies del campionat de Catalunya sub14 amb l'entrenador Dídac Alonso | Cedida

Els atletes del Club Atletisme Cambrils van disputar diferents competicions aquest passat cap de setmana. Per un costat, el dissabte van tenir lloc les proves prèvies al campionat de Catalunya sub12 en pista coberta a Sabadell. En aquestes, Oriol Guinart va assolir el lloc 21 en la prova dels 2.000 metres llisos amb una marca de 7:43:89, mentre que a la prova de salt de llargada també va aconseguir el lloc 21 amb una marca de 3,57m. El cambrilenc no es va poder classificar per a la final de cap de les dues disciplines. Roger Arribas va quedar en la posició 20 als 60 metres tanques amb una marca d'11:36 i en salt de llargada va assolir el lloc 24 amb una marca de 3,54m. Tampoc es va poder classificar per a la final de cap disciplina. Lola de San José va ser 6a en pes amb una marca de 6,64m i 7a en salt de llargada amb una marca de 3,90m. L'atleta cambrilenca va quedar classificada per a la final que es disputarà aquest proper dissabte 23 de març. Martina Gómez va ser 3a en els 60 metres llisos amb una marca de 8:84 i també 3a en salt de llargada amb una marca de 4,13 metres. Va assolir la classificació per a la final en les dues disciplines.

Proves prèvies al campionat de Catalunya sub14

Per altra banda, diumenge es van disputar les proves prèvies al campionat de Catalunya sub14 en pista coberta a Sabadell. Els resultats dels cambrilencs van ser els següents: Eidan Ruiz va ser quart en els 60 metres llisos amb una marca de 8:25 (marca personal) i 6è als 200 metres llisos amb una marca de 27:45 (marca personal). Es va classificar per a la final que es disputarà aquest proper diumenge 24 de març. En la prova de llançament de pes, Daniel Cabau va quedar en el lloc 30 amb una marca de 5,89m i 19è en els 1.000 metres llisos amb una marca de 3:38 (marca personal). Cabau no va aconseguir la classificació en cap disciplina. Finalment, Clàudia Espinosa va assolir el lloc 27 en els 1.000 metres llisos amb una marca de 3:34 (marca personal). Amb aquest resultat no va assolir la qualificació per a la final.