Societat

Rem

Els Vent d'Estrop recuperen l'activitat de rem inclusiu

L'entitat cambrilenca facilita la participació de remadors amb discapacitat intel·lectual gràcies a aquesta activitat que ja duia a terme abans de la pandèmia

Per Redacció

Aquesta activitat fa que el col·lectiu perfeccioni les capacitats condicionals i coordinatives
Aquesta activitat fa que el col·lectiu perfeccioni les capacitats condicionals i coordinatives | Cedida

Els vogadors Vent d'Estrop han recuperat l'activitat de rem inclusiu que es feia abans de la pandèmia per facilitar la participació de remadors amb discapacitat intel·lectual. Aquesta activitat fa que aquest col·lectiu perfeccioni les capacitats condicionals i coordinatives, contribueix a mantenir i millorar les funcions corporals, motores, sensorials i mentals. A més, el rem també estimula el creixement harmònic, prevenint deformitats i vicis posturals.

A part de tots aquests beneficis, també és gratificant i realment admirable el compromís i les ganes que posen a l'hora de pujar al llagut i tirar mar endins. Aquests grups ens donen una lliçó de vitalitat i superació envejable, les seves cares de felicitat ho diuen tot. El club ja ha planificat aquesta activitat durant tot l'any, esperant i desitjant que els tripulants puguin seguir gaudint de fer esport.

Foto de família després de l'activitat (Foto: Cedida)

 

Comenta aquest article