Segona derrota seguida del Cambrils Unió B, que s'allunya de la part alta

Partit igualat al difícil camp del Mas Pellicer, que es va endur el partit per petits detalls

Equip titular del Cambrils Unió B al camp del Mas Pellicer
Equip titular del Cambrils Unió B al camp del Mas Pellicer | Cedida

Tercera Catalana – Grup 16

Mas Pellicer UD 2 – Cambrils Unió B 0

Gols: 1-0 m.64; 2-0 m.77

Targetes: grogues a Marc i Pol Gutiérrez

Alineació: Figo, Marc, Lioy (Pol Gutiérrez m. 79), Cristian, Aleix Costa (Manuel m. 57), Clavero, Moha (Aleix Guinovart m. 70), Pol Juncosa, Walter, Piccini (Ivan Martínez m. 78) i Jonathan Fortuny (Lluís Garcia m.70)

Segona derrota consecutiva del Cambrils Unió B i segona contra un rival directe. El partit perdut al camp del Mas Pellicer fa mal al filial cambrilenc que s'allunya de la part alta de la classificació on hi ha estat instal·lat tota la temporada. Era un camp difícil i el partit va estar igualat durant tota la primera part, però el resultat es va decantar a favor dels reusencs pels petits detalls.

Els de Juan Manuel Jurado van gaudir d'oportunitats durant el primer temps, arribant a l'àrea rival en diverses ocasions. Fins i tot, Pol Juncosa va xutar al travesser, però el resultat no es mouria. En tornar del descans, la pel·lícula canviaria i en els primers minuts ja hi hauria un presagi en forma de penal que seria aturat per Figo.

Encara amb el 0-0 al marcador, la dinàmica seria similar a la de la primera meitat, amb la màxima igualtat en el joc. Walter va tenir una nova oportunitat, però seria el Mas Pellicer, gràcies a un nou penal, aquesta vegada per mans dins de l'àrea, el que s'avançaria. El Cambrils es va llançar a l'atac per intentar empatar el partit, però això els va acabar condemnant, ja que els reusencs sentenciaven el partit al contraatac pocs minuts després.

Després d'aquest resultat, el Cambrils Unió B se situa sisè a la classificació, a set punts del líder, l'intractable Torreforta. El filial cambrilenc ja s'ha de preocupar més pels equips que venen pel darrere en dinàmica positiva. En la pròxima jornada, oportunitat per retrobar-se amb la victòria davant el Riudoms.