El Cambrils Unió acaba patint per sumar els tres punts davant el Jesús Catalonia, el cuer del grup

La primera part va acabar amb un 3 a 0 a favor dels cambrilencs que a la segona part van veure com el Jesús Catalonia els va estar a punt de remuntar el resultat

Moment del partit entre el Cambrils Unió i el Jesús Catalonia
Moment del partit entre el Cambrils Unió i el Jesús Catalonia | Juan Antonio Dorado

Futbol              Segona Catalana                Grup 6

Cambrils Unió A 3 - Jesús Catalonia 2

Alineació: Alejo, Roca (Javi Pérez m.75), Guti (Aaron m.57), Aleix Llobet (Richard m.46), Edu Sosa (Ivan Ramos m.46), Gito (Yoel Silva m.57), Igor, Carlos, Eudald, Josu i Erik.

Gols: 1-0 m. 5 Gito (p.); 2-0 m. 30 Edu Sosa; 3-0 m. 41 Gito; 3-1 m. 69 ; 3-2 m. 85.

Targetes: Grogues a Erik i Aaron.

L'avantatge de tres gols aconseguits el primer temps pel Cambrils Unió va estar a punt de ser eixugada pel Jesús Catalonia en una segona part per oblidar de l'equip local. Cal recordar que el Jesús Catalonia és el cuer del grup, a més de ser l'equip que ha marcat menys gols, al qual n'hi han fet més del grup i, de moment, suma tan sols dues victòries en tota la temporada.

Molt bona primera meitat del Cambrils Unió, que podria haber doblat el marcador si hagués estat una mica més encertat davant le porteria rival, amb tres clares ocasions d'Erik i un xut de Gito al minut 24 al pal dret. El Jesús Catalonia no va xutar entre els tres pals en cap ocasió.

A la segona meitat es va produir un canvi total de decoració. Puerto va fer molt aviat quatre canvis per donar minuts els jugadors no habituals, però això va fer que l'equip se'n resentís i molt. Les pèrdues de pilotes van ser constants i els jugadors cambrilencs només van arribar una vegada a la porteria contrària. El Jesús Catalonia va avançar línies i si el partit hagués durat una mica més molt probablement hauria tret un resultat positiu, atenent a la dinàmica de joc exhibida en aqueta segona part.

La victòria del Cambrils Unió sumada a la derrota dels dos equips que encapçalen el grup, dóna més emoció a aquest tram final de la competició. El Cambrils Unió, quart classificat, es troba a un punt del segon, la Pobla de Mafumet B i a 9 punts del líder, el Camarles. Aquest proper dissabte, el Cambrils Unió jugarà al camp de l'Arboç, equip que ocupa la 12a posició.