Esports

Bàsquet

Un Cofran 95 CB Cambrils amb moltes baixes cau contundentment a la pista de l'Artesa de Segre

Dues baixes en 24 hores van fer que el Cofran 95 CB Cambrils masculí es presentés a Artesa de Segre amb només set jugadors

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta entre el CB Cambrils i l'Artesa de Segre, disputat el passat novembre
Imatge del partit de la primera volta entre el CB Cambrils i l'Artesa de Segre, disputat el passat novembre | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana - Fase Prèvia Grup 1

Ceng Fiwitel Artesa de Segre 103 – Cofran 95 CB Cambrils 67

 

Alex Rodríguez (15), Raúl Martínez (11), Pere Tost (6), Enric Maduell (12), Marc Duran (7) – Pau Papasseit (14), Raúl Torres, Roger Audi (2)

6 Triples (2 Rodríguez, 2 Papasseit, 3 Martínez, 1 Tost). 13/26 Tirs lliures. 20 faltes personals.  Eliminats: Pere Tost

Parcials: 23-20 / 29-8 / 23-22 / 28-17

 

Dues baixes en 24 hores van fer que el Cofran 95 CB Cambrils masculí es presentés a Artesa de Segre amb només set jugadors del primer equip i un jugador de l'equip júnior, en Raúl Torres, que va debutar amb l'equip sènior. Aquesta falta d’efectius, juntament amb el gran encert ofensiu dels locals, no va donar opció per poder competir el partit.

Tot i disputar un primer període molt igualat (23-20), els cambrilencs no van poder aguantar el ritme dels d’Artesa de Segre en el segon quart, on es va trencar el partit. Amb un parcial de 29-8, s’arribava al descans amb un contundent 52-28.
En la represa, els jugadors cambrilencs van competir per trobar bones sensacions i van igualar el parcial del període per 23-22, però no van tenir opció de retallar distàncies en el marcador. Al darrer quart els locals tornaven a aprofitar el gran encert ofensiu que van tenir durant tot el partit van anotar fins a un total de 12 triples– i ampliaven el marcador fins el definitiu 103-67 final.

Ara, el Cofran 95 CB Cambrils masculí disposarà de tres setmanes per poder recuperar jugadors de cara a l’important tram final de la temporada, gràcies a l'aturada de Setmana Santa. Jugaran al Palau Municipal d'Esports, el diumenge 7 d’abril  a les 18:15h contra el Bàsquet Teresianes Farlawsports.

Comenta aquest article