Esports

Tir olímpic

Jordi Balañá, cinquè al Trofeu Generalitat de Pistola Estàndard

La competició es va celebrar el passat 10 de març a Mollet del Vallès

Per Redacció

Jordi Balañá a Mollet del Vallès
Jordi Balañá a Mollet del Vallès | Cedida

El passat diumenge 10 de març va tenir lloc el Trofeu Generalitat de Pistola Estàndard a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tir Olímpic ubicades a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a Mollet de Vallès. Del Club de Tir Cambrils hi ha participat l'esportista Jordi Balañà que ha aconseguit la cinquena plaça en categoria sènior.

Per la competició, que va començar puntualment a les 9 del matí, la federació disposava de blancs electrònics que donen immediatament els resultats al participant en pantalles de visualització una per lloc de tir, cosa que agilitza molt el transcurs de la tirada.

La pistola Estàndard és una modalitat bàsica del tir esportiu que consta de 60 trets de competició en tres parts diferenciades, formades per quatre sèries on s'han de disparar a 5 trets en 150 segons, quatre sèries on s'han de disparar a 5 trets en 20 segons i quatre sèries on s'han de disparar a 5 trets en 10 segons. El guanyador d'aquesta edició ha sigut l'esportista del Club de Tir Barcelona, Lino Rodriguez.

Comenta aquest article