Societat

Gastronomia

TasTum Cambrils ha servit una mitjana de setanta platillos per jornada

Els restauradors celebren l'èxit de les primeres tres jornades i asseguren que se sumaran més locals

Per Redacció

Restauradors i autoritats durant la presentació de les noves jornades TasTum Cambrils
Restauradors i autoritats durant la presentació de les noves jornades TasTum Cambrils | Cedida

La nova ruta gastronòmica TasTum Cambrils ha tingut molt bona rebuda en els seus primers tres dies de funcionament. Els restaurants participats han servit una mitjana de 70 tapes cadascun per jornada i a xifra va pujant setmana rere setmana, a mesura que la campanya es va consolidant. Els nou establiments participants coincideixen en dir que l'acollida ha estat molt positiva i que s'han reactivat els vespres de dijous. Aquest èxit farà que nous establiments se sumin a la iniciativa.

Angel Pérez, del restaurant El Pòsit, ha afirmat que estan molt contents amb el resultat que estan tenint fins ara perquè han detectat que, a banda de servir aquesta quantitat de platillos cada setmana, també estan rebent nous clients que coneixen el seu establiment per la promoció TasTum, però que després es queden a sopar perquè s’hi senten a gust.

Carles Antonio, representant de Raventós Codorniu, patrocinador de la campanya, també celebra l'èxit de TasTum i ha explicat que la clau de tot plegat ha estat l’actitud i el compromís del sector de restauració cambrilenc i la qualitat de les seves propostes gastronòmiques.

La nova ruta gastronòmica ofereix tots els dijous de l’any (exceptuant els mesos d’estiu i Nadal) un tardeo gastronòmic amb una promoció de Platillo + copa vi/cava per 6€. Les propostes gastronòmiques setmanals i tota l’actualitat es pot seguir al perfil de Facebook i Instagram @tastumcambrils.

Comenta aquest article