Hoquei patins

El Cambrils CH surt derrotat de la pista del Riudoms

Tot i avançar-se en el marcador, els jugadors cambrilencs van veure com el Riudoms remuntava el partit i s'enduia els tres punts

Morales va marcar l'únic gol dels cambrilencs
Morales va marcar l'únic gol dels cambrilencs | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei patins                     Segona Catalana                      Grup A

CP Riudoms 2 - Cambrils CH 1

Els primers minuts, els 2 equips van sortir a per totes però el Cambrils va anar agafant el pes del partit durant tota la primera part. Als 10 minuts, Morales feia el 0-1 amb un gran gol aixecant i picant la bola per sobre del porter. Tres minuts després, un error en defensa del Cambrils posava l’empat al marcador.

A la segona part i a 10 minuts pel final,una falta aïllada davant de l’àrea va comportar el segon gol dels locals, quan de xut la bola entrava rasa i fluixa per sota les cames de Felipe. El Cambrils va pressionar per mirar de treure un resultat positiu, traient el porter i jugant amb 5 jugadors , i va disposar de diverses ocasions però els jugadors cambrilencs van ser incapaços de moure el resultat.

Aquest proper dissabte el Cambrils CH juga a casa davant el CE Vendrell.